Свободните избиратели заеха трето място на изборите в Бавария, на

...
Свободните избиратели заеха трето място на изборите в Бавария, на
Коментари Харесай

Свободните избиратели - партията, която зае трето място на изборите в Бавария

" Свободните гласоподаватели " заеха трето място на изборите в Бавария, на които Християнсоциалният съюз (ХСС) загуби безспорното си болшинство в районния парламент на южната немска провинция, съобщи ДПА.

" Свободните гласоподаватели " са учредени през 1978 година Те са центристка партия, за която хората постоянно гласоподават, с цел да изразят недоволството си от главните немски политически сили.

" Свободните гласоподаватели " са реализирали най-големите си триумфи в южните немски провинции Бавария и Баден-Вюртемберг, съобщи Българска телеграфна агенция.

По някои въпроси (като опазването на околната среда и обществената политика) те са последователи по-скоро на лява политика, а по други (като имиграцията и сигурността) заемат консервативни позиции, близки до тези на ХСС, отбелязва ДПА.

На изборите в Бавария през вчерашния ден " Свободните гласоподаватели " завоюваха 11,6 % от гласовете, което ги трансформира във евентуален съдружен сътрудник на ХСС, който получи поддръжката на 37,2 % от гласоподавателите.

Центристката партия показва като свои съществени цели основаването на равни условия за живот и обезпечаването на жилища, отбраната на околната среда, ограничението на имиграцията и съхраняването на баварската просвета и обичаи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР