Свободата винаги е била определяща за компания като Harley-Davidson, дори

...
Свободата винаги е била определяща за компания като Harley-Davidson, дори
Коментари Харесай

В условия на пандемия Harley-Davidson направиха телевизия

Свободата постоянно е била определяща за компания като Harley-Davidson, даже в обстановка на международна пандемия. Легендарният бранд с над 100-годишна история, още веднъж откри изобретателен и конструктивен метод да надмогне сложните условия и да сплоти почитатели, ездачи, дилъри чиновници от целия свят.

Това се случва с помощта на нова онлайн телевизия, носеща името на марката – https://tv.harley-davidson.com/.

Harley-Davidson влиза във всеки дом, с цел да опише за стремежа към свободата, метода на оцеляване и философията на компанията, минала през голям брой компликации, в това число и 2 международни войни. Стремежът на легендата измежду мотоциклетистите е да вдъхне кураж и позитивна сила на всички в актуалните характерни времена.

Програмата на малкия екран е денонощна и сплотява 4 канала, които включват часове от минали, сегашни и редки видео фрагменти, свързани с местата, хората и историята на мотоциклети Harley-Davidson.

Каналите надлежно са:
HD
- Екзотично и предизвикателно наличие от целия свят. Разказва се за опита при карането на мотоциклети в далечни местоположения с одобрени ездачи и известни персони.

Racing - Интервюта, фрагменти и подмолни елементи на предишното и сегашното на Harley-Davidson. Ще може да се докоснете до историите на Harley Hooligans, без значение дали се състезават на пистата, в пустинята или по скатовете на хълмове. Ще преживеете и спортен ден с екипа на мил надпреварата Screamin 'Eagle / Vance & Hines и екипа на Harley-Davidson Factory Flat Track.

Тhe Garage – Кадри от изобретателната среда в сътворяване на мотоциклети. Споделяне на опит и истории на най-хубавите производители в света, до момента в който основават персонализирани Harley-Davidson.

Fabric - Подробна разходка и истории за това по какъв начин Harley-Davidson проектира и развива нови мотоциклети, истински елементи и аксесоари.

"През последните над 100 години Harley-Davidson не стопира да изпитва наслада и ентусиазъм в построяването на мотоциклети и съпътстващите ги човешки прекарвания. Стремежът ни е непрестанно да честваме свободата и силата на духа, а нашата общественост да се разраства към това ентусиазъм ", споделя във връзка събитието Джон Бекефи - общоприет маркетинг управител на марката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР