Свободата в журналистиката, в която работех повече от 20 години

...
Свободата в журналистиката, в която работех повече от 20 години
Коментари Харесай

Елена Йончева: Нямам отношение към Делян Добрев, а към схемите в Хасково

Свободата в публицистиката, в която работех повече от 20 години я няма. Ако тя се върне и аз ще се завърна още веднъж към публицистиката. Свобода има в обществените медии, само че има и такива медии, които въздействат доста на публичното мнение. Това съобщи представителят на ПГ на Българска социалистическа партия Елена Йончева в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Проблемът с Истанбулската спогодба беше това, че не беше обяснена. Със сигурност мога да кажа, че конвенцията пази дамите от принуждение. Дупката в конвенцията е думата “джендър ”, дума-хамелеон. Другото, с което обществото не бе осведомено, е по какъв начин конвенцията ще промени нашето законодателство. Има доста неясноти, не може да бъде подписана преди те да се изяснят ", сподели още тя по тематиката за ратификацията на Истанбулската спогодба.

" Когато един конкурс е с явен победител се губи пазарната стопанска система, качеството и конкуренцията. Корупцията в тази област се е завишила с пъти ", добави Йончева.

" Внесла съм документи в прокуратурата за схемите свързани със санирането и граничната ограда. Оградата е елементарно преодолима. И там внесохме сигнал и документи в прокуратурата ", разкри още тя.

" Аз персонално съм имала сметка в КТБ, само че не съм взела участие в схеми. Ако има някой, който има подозрение за моите сметки, дано да подаде сигнал в съответните органи ", сподели още националният представител.

" Нямам никакво отношение към Делян Добрев, а към схемите в Хасково ", приключи Елена Йончева, написа novini.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР