Свободата е основната цел в живота на всеки човек. Разбира

...
Свободата е основната цел в живота на всеки човек. Разбира
Коментари Харесай

Ако искате свободен живот, тогава се отървете от тези 6 навика

Свободата е главната цел в живота на всеки човек. Разбира се, в случай че попитате, мнозина ще кажат, че желаят единствено благополучие. Но в случай че се вгледате деликатно, то хората въобще не желаят благополучие, а независимост. Свобода от безкрайната купчина задания за ръководство на живота, които стоят пред тях всеки ден. Свобода от прекарвания. Свобода от нуждата да вършим други хора щастливи и да живеем живота, който желаят от нас. Свобода от връзки, които ни влачат към дъното. Свобода да не се постанова да отделяме времето си за неща, които не харесваме, с цел да получаваме пари от хора, които също не харесваме. Свобода да управлявате времето си..

За мнозина свободният живот наподобява недосегаем. В реалност е доста мъчно да не видим студения напън на всекидневието и всички неща, които би трябвало да създадем, с цел да осъществим своите отговорности и да свържем двата края.
 Избегнете проблемите с тези ритуали Избегнете проблемите с тези ритуали
Щастливите хора нормално имат общ метод към решаването на проблеми. Практикуването на техните способи може да ви направи по-издръжлив...

Ето първите шест неща в този лист:

1. Спрете да мислите толкоз доста.

По предписание дълготрайните размишления ни изпращат в предишното (към неща, които не можем да променим) или в бъдещето (към неща, които към момента не са се случили и които най-вероятно няма да се случат).

По-добре да намерим действия, които поддържат нашите проекти, и по-късно да се съсредоточим върху това, което би трябвало да създадем, с цел да ги изпълним.

2. Спрете да се пробвате да станете необикновен човек.
 10 неща, които да вършиме, с цел да станете още по-атрактивни за близките 10 неща, които да вършиме, с цел да станете още по-атрактивни за близките
Искаме хората да ни виждат и оценят, нали? Ето 10 метода, по които можем да реализираме това:  1. Изненадвайте хората, не и...

Стремежът да бъдеш добър човек постоянно е превъзходен. Също по този начин е рационално да знаете своите полезности и да се придържате към тях. Но доста хора се стремят да станат това, на което другите ще се възхищават, единствено с цел да „ оказват помощ и въодушевяват другите “.  

3. Спрете да радвате всички към вас.

Това единствено ще ви изтощи и ще провокира неодобрение. Хората, които обичат да угаждат на другите, нормално са положителни хора, чиято добрина приключва с жертва на личното си здраве и благополучие.

4. Не се опитвайте да оставяте диря от себе си.

Много хора се пробват по най-хубавия метод да оставят своя отпечатък върху този свят. И единствено няколко от тях стават толкоз известни.
 Как да постигнете естетика със себе си - потребни препоръки Как да постигнете естетика със себе си - потребни препоръки
Често си мислим че събитията и хората към нас са причина да не се усещаме добре, само че в действителност същинската причина е нашата реак...

5. Спрете да се притеснявате за това, което другите хора (с други мечти) мислят за вас.

Нищо не ви прави по-свободни от това да знаете, че другите хора съвсем не мислят за вас.

6. Спрете да преследвате непознатите фантазии.

Спрете за миг и се уверете, че фантазията, към която се стремите, в действителност е ваша. При толкоз бърз темп на живот е доста елементарно да се хванем за непознатия проект и да стартираме да вършим това, което вършат другите хора, изключително в случай че не знаем какво желаеме за себе си. Не е нужно да сте звезда в YouTube, да работите за себе си, да си купите нов дом, да имате куче, да учите в университет, да вършиме секс два пъти седмично, да гледате новините всеки ден, да имате деца и да разбирате криптовалутата. Освен в случай че вие самите не го желаете.

Един живот може да има една фантазия или няколко едновременно. Просто се уверете, че всички са ваши.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР