Свобода (Пещера) продължава с добрите си игри и победи с

...
Свобода (Пещера) продължава с добрите си игри и победи с
Коментари Харесай

Свобода победи Марек и излезе на шесто място

Свобода (Пещера) продължава с положителните си игри и победи с 1:0 Марек като посетител, макар че игра от 25-ата минута с 10 души. Червен картон получи бранителят Петър Михов, а единственото попадение вкара Темелко Зайков в 45-ата минута. Той засече подаване на своя брат-близнак Димитър.

С този триумф Свобода (Пещера) събра 32 точки и се изкачи на 6-о място, колкото има и 5-ият Банско, както и Марек и Сливнишки воин след тях.

" Смятам, че изнесохме една добра лекция на домакините. Момчетата извършиха тактическите си инструкции, двете линии по този начин добре се местеха, че в продължение на 60 минути домакините от Дупница нямаха удар към нашата врата. Така фактът, че сме с 10 души не се отрази въобще, съобщи старши треньорът на Свобода (Пещера) Георги Мечечиев за Българска телеграфна агенция.

" Нямам искания за аления картон на нашия играч, изцяло подобаващ. Но ние сме дилетанти и да си изпуснем нервите не е такава драма. Имам обаче искания, че съдията не сподели същият аршин по отношение на домакините. Еньо Кръстовчев от Марек също удари наш човек без топка, само че съдията се направи на невидял и не реагира, съобщи още Мечечиев.

" Специално желая да похваля Явор Въндев, който е същински водач на тима. Той оказва помощ както с опита си, по този начин и със самочувствието, което дава на тима. А също по този начин е образец за професионализъм, приключи младият старши треньор на пещерци.

Иначе в тази Трета лига дистанцията на върха се съкрати, откакто ЦСКА 1948 не съумя да завоюва като посетител на Септември (Симитли) и трябваше да се задоволи с 0:0. Преследвачите от Хебър с труд и тъга измъкнаха 1:0 от застрашения от изпадане Германея (Сапарева Баня) и има 55 точки, на 3 след ЦСКА 1948. Трети е Вихрен (Сандански) с 47. Югозападна Трета лига 23 кръг, събота 31 март  Септември (Симитли) 0:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР