Свобода (Пещера) победи с 1:0 Марек 1915 (Дупница) в среща

...
Свобода (Пещера) победи с 1:0 Марек 1915 (Дупница) в среща
Коментари Харесай

Агонията на Марек продължи и в Пещера

Свобода (Пещера) победи с 1:0 Марек 1915 (Дупница) в среща от 6-ия кръг на Югозападната Трета лига и усили мъката на дупничани, които нямат победа към този момент четири следващи мача. Пещерци имаха цялостно предимство по време на срещата, само че съумяха да вкарат единствено едно попадение.

В 15-ата минута. Негов създател стана Димитър Тошкин, който направи двойно подаване с ветерана Явор Въндев и не сгреши против вратаря. След гола тимът на Свобода продължи да нападна, само че изпусна най-малко още четири голови положения, с цел да направи триумфът си по-убедителен.

" Много скърбя, че резултатът не стана подобен, какъвто трябваше съгласно играта. Но от време на време топката просто не влиза във вратата. Много съм щастлив обаче, че видях момчета с темперамент в нашия тим. Те изцяло справедливо си извоюваха успеха, която е трета за нас в шест мача досега, сподели за Българска телеграфна агенция старши треньорът на Свобода (Пещера) Георги Мечечиев.

Той съобщи, че тимът му е бил лишен от трима играчи, като един е осъден, един е контузен, а Ангел Парпулов е кръстник на женитба и се наложило да пропусне мача. След този триумф скромният отбор е 9-и в класирането с 10 точки, до момента в който Марек е 13-и с 5.

В сряда Свобода Пещера играе мач за Купата на Аматьорската лига против Хебър 1918 (Пазарджик), само че Мечечиев в тази среща ще даде късмет на юноши и запаси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР