Свищов. За втора година председателят на Общински съвет – Свищов

...
Свищов. За втора година председателят на Общински съвет – Свищов
Коментари Харесай

Велико Търново: За втора година председателят на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов организира среща на предходните ръководители на институцията

Свищов. За втора година ръководителят на Общински съвет – Свищов доктор Кристиян Кирилов провежда среща на предходните ръководители на институцията, оповестиха от пресцентъра на Общината . През 2017 година, във връзка 140 години от основаването на Първото общоградско ръководство в България, доктор Кирилов предложения на среща всички демократично определени ръководители на Общински съвет – Свищов. Една година по-късно той още веднъж инициира такава среща на ръководителите, с вярата тя да са трансформира в обичайната.
Проф. Борислав Борисов (1995 – 1999), инж. Павел Павлов (1999 – 2003), проф. Андрей Захариев (2003 – 2007), инж. Иван Хараламбиев (2007 – 2008), Милен Манолов (2008 – 2011) и госпожа Светлана Георгиева (2011 – 2015) на драго сърце одобриха поканата на доктор Кристиян Кирилов, и на 20 юни, в Свищов дружно организираха една забавна и ползотворна среща. По време на нея, с изключение на диалози свързани с развиването на общинското ръководство през годините, те разискаха и настоящи публично значими въпроси, по които актуалният ръководител на пропусна да се допита до мнението на своите прародители. „ Всеки ръководител на Общински съвет би трябвало да умее да се вслуша в опита на тези преди него, да отсее най-ползотворното и да го приложи в своята работа. Само по този начин може да е спокоен, че е преодолял субективизма и надгражда. “ – това сподели актуалният началник на локалния парламент доктор Кристиян Кирилов.
Като гостолюбив хазаин, доктор Кирилов предложения своите посетители да си създадат обща фотография за спомен в обновената Зала 1 на община Свищов, от която неведнъж са управлявали работата на Общински съвет. Това даде старт на поредност от общи фотоси, които ръководителите си направиха във фоайето, в Гербовата зала и пред обновената постройка на Община Свищов. На всички тях липсваше единствено ръководителят на Общински съвет – Свищов от 1991 до 1995 година, господин Пламен Минев, който не участва на срещата по основателни аргументи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР