Свищов. В Стопанска академия Д. А. Ценов“ – Свищов за

...
Свищов. В Стопанска академия Д. А. Ценов“ – Свищов за
Коментари Харесай

Велико Търново: Представители на Община Свищов бяха част от журито в национално ученическо състезание на Стопанска академия „Д. А. Ценов“

Свищов. В Стопанска академия „ Д. А. Ценов “ – Свищов за 28-ми следващ път се организира Национално ученическо съревнование по ръководство на планове. Община Свищов още веднъж имаше свои представители измежду журито, в лицето на зам.-кмета Анелия Димитрова и шеф отдел „ Образование “ Румяна Кузева, оповестиха от пресцентъра на Общината . Националното съревнование, което се осъществя в направление „ Управление на планове ”, е предстоящо от учениците и всяка година в него се съревновават участници от 11 и 12 клас на междинните учебни заведения от цялата страна.
Съгласно регламента на надпреварата, от учениците, които са разграничени на екипи, се чака да дефинират проблем в границите на определена тематична област, да формулират цел и дефинират целевите групи на плановото предложение. В рамките на създаването те би трябвало да посочат още дейностите, с осъществяването на които ще се реализиран задачите на плана, както и да показват предстоящите резултати от осъществяването на заложените действия.
След края на надпреварата, Анелия Димитрова и Румяна Кузева връчиха на един от отличилите се екипи премия от името на Община Свищов, с която насърчиха състояние старания на младежите. Наградата бе връчена за плановото предложение „ Как да задържим бъдещето на България “, което бе създадено от Екип №3 в състав: Джордж Егиазарян, СУ „ Възраждане “ – Русе; Виктория Азманова, 108 СУ „ Никола Беловеждов “ – София; Габриела Иванова, Професионална гимназия по лека индустрия и туризъм – Казанлък и Антонио Крумов, ПГССТ „ Никола Йонков Вапцаров “ – Левски. Ментор на екипа бе Даниела Тонева – студентка IV курс, познавач. „ Публична администрация “ в СА „ Д. А. Ценов “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР