Свищов. В навечерието на националния празник Трети март, учениците от

...
Свищов. В навечерието на националния празник Трети март, учениците от
Коментари Харесай

Велико Търново: Открит урок по родолюбие представиха ученици от СУ „Николай Катранов“ в Свищов

Свищов. В навечерието на националния празник Трети март, учениците от II в и IV в клас на СУ „ Николай Катранов “ показаха открит урок на тематика „ С България в сърцето “, оповестиха от образователното заведение .
Събитието се състоя в Камерната зала на ПБНЧ „ Еленка и Кирил Д. Аврамови-1856 “.
Пред своите родители, баби и дядовци, децата изнесоха вълнуваща музикално-поетична стратегия, в която прозвучаха безконечните стихове и песни, отдадени на България и националните ни герои. Четвъртокласниците споделиха и свои авторски съчинения, отдадени на величието и достолепията на нашата татковина.
На финала на програмата, в символ на признателност за общителното домакинство, децата подариха на Читалището свои рисунки с хубостите на България.
За чудесния урок по родолюбие учениците и техните учителки Стефка Николаева, Петя Попова Евгения Георгиева и Мария Андреева бяха отличени с почетни грамоти от шефа на учебното заведение Генади Иванов.
Откритият урок „ С България в сърцето “ бе част от дейностите по план „ Израстваме дружно “, който СУ „ Николай Катранов “ извършва през актуалната образователна година. Проектът е финансиран по националната стратегия на МОН „ С грижа за всеки възпитаник “, модул: „ Добри практики за взаимоотношение на просветителните институции с родителите “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР