Свищов. В Националния дворец на културата в град София се

...
Свищов. В Националния дворец на културата в град София се
Коментари Харесай

Велико търново: Свищов представи своя потенциал на четвъртата среща на високо равнище на местните лидери Китай – Централна и Източна Европа „16+1“

Свищов. В Националния замък на културата в град София се организира четвъртата среща на локалните водачи Китай – Централна и Източна Европа „ 16+1 “, а Община Свищов за първи път бе показана на конгрес от такова равнище, оповестиха от пресцентъра на Общината .
На форума, който се организира под мотото „ Глобално мислене, дейности на локално равнище “, кметът на Свищов Генчо Генчев показа опциите за вложения и бизнес в крайдунавския град и района. Той промотира удобното геостратегическо местонахождение на Свищов и Дунавския пътен кулоар, като значим интернационален воден път свързващ Европа и Азия, както и преимуществата за определяне и развиване на съдействие. Кметът подчертава на това, че Свищов има капацитет, който занапред следва да бъде развъртян и това дава огромни благоприятни условия за бъдещите вложители. Генчо Генчев акцентира, че свищовската зона за развиване може да предложи допустимо най-хубавия поръчител за вложенията на своите бъдещи сътрудници, в лицето на страната, посредством „ Национална компания индустриални зони “, с която взаимно ще основат изискванията за развиване на бизнес в общината.
В рамките на форума, кметът на Свищов Генчо Генчев организира среща с министъра на Икономиката Емил Караниколов, изпълнителния шеф на НКИЗ Антоанета Барес и изпълнителния шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев, на която разискаха редица въпроси, касаещи зоната за развиване в крайдунавския град.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР