Свищов. Свищовски хокеисти станаха шампиони на държавното първенство по хокей

...
Свищов. Свищовски хокеисти станаха шампиони на държавното първенство по хокей
Коментари Харесай

Велико Търново: Свищовски хокеисти станаха шампиони на държавното първенство по хокей на трева

Свищов. Свищовски хокеисти станаха първенци на държавното състезание по хокей на трева, оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . В Курортен комплекс „ Албена “ от 12 до 14 октомври се организираха държавните шампионати по хокей на трева за деца до 12 години и девойки и момчета до 14 години. СКХТФ „ Дунав “ – Свищов взе участие с тимове и при двете възрасти. При деца до 12 години участваха 8 тима в държавното състезание. В първия ден от шампионата дребните свищовски хокеисти победиха тимовете на „ Петър Берон 2009 “ – Пловдив с 3:2; „ Хеброс “ – Харманли с 4:2. Във втория ден на шампионата осъществиха още две победи, с които 12-годишните хокеисти изцяло заслужиха златните медали и шампионската купа. Индивидуални награди от тима получиха Стиван Петров – за най-полезен и атрактивен гол на шампионата и Николай Пенчев – за най-хубав вратар.
При девойки и момчета до 14 години състезателите на „ Дунав “ се класираха на 4-то място от 10 участващи тима, като на полуфиналите изгубиха минимално с 2:3 от тима на Пловдив. Индивидуална премия – статуетка за най-хубав бранител получи Даниел Стефанов от СКХТФ „ Дунав “ – Свищов.
Ръководството на СКХТФ „ Дунав “ благодари на треньорите Радослав Радков, Николай Русев, на мениджъра на тима Николай Марков, на състезателите и техните родители за неуморния им труд и безрезервност през цялата спортно-състезателна година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР