Свищов. Специална изненада за децата от община Свищов, написали най-милите

...
Свищов. Специална изненада за децата от община Свищов, написали най-милите
Коментари Харесай

Дядо Коледа подготвя специални подаръци за децата от Свищов, изпратили му най-милите писма

Свищов. Специална изненада за децата от община Свищов, написали най-милите писма, е готова през тази година от Дядо Коледа. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Децата, които са разказали най-сърцатите истории и са споделили най-хубавите си действия, най-съкровените усеща, най-мечтаните стремежи ще получат от Дядо Коледа подарък, който положителният дъртак ще им занесе персонално в дома на 25 декември.

За задачата е нужно децата да пуснат писмата в пощенската кутия на Коледната къщурка, намираща се на пл. „ Алеко “ в Свищов, най-късно до 20 декември 2021 година. В писмата наложително би трябвало да са написани трите имена на детето, на какъв брой години е, обитаемото място и телефонен номер на мама, баща, баба или дядо, с цел да може екипът на Дядо Коледа да се свърже с тях и да ревизира дали в действителност децата са толкоз положителни.

Инициативата е на Община Свищов, а повече информация може да бъде получена посредством e-mail: [email protected], на, на, и във Фейсбук: Култура Община Свищов; Образование в Свищов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР