Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с кметове на 15-те села в община Свищов

Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна в Свищов с кметове на 15-те села в общината. Товяа оповестиха от пресцентъра на партията . На срещата, проведена по гледище на локалните управници, участваха кметът на Свищов Генчо Генчев, великотърновският му сътрудник Даниел Панов, депутатът от ГЕРБ-Свищов Станислава Стоянова и ръководителят на Общински съвет – Свищов доктор Кристиян Кирилов.
По време на срещата зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че стабилността на страната сега разрешава проблеми, натрупвани с години, да се вземат решение. „ Правим всичко това за жителите. Все отново нашата работа, като техни избраници, е да сме им потребни с каквото можем “, разяснява Цветанов.
На собствен ред кметът Генчо Генчев акцентира, че Община Свищов среща голяма поддръжка от държавното управление, от Цветан Цветанов и от народните представители от ГЕРБ, както и от ръководителя на НСОРБ Даниел Панов. По думите на Генчев, в никакъв случай в свищовските села не са вложени толкоз средства, както при ръководството на премиера Бойко Борисов.
По време на диалога Георги Георгиев, който шести мандат ръководи село Морава, съобщи, че през всичките тези години не е виждал такава грижа.
През септември в свищовските обитаеми места стартира преасфалтиране на улици, за което ще се вложат 500 000 лв., отпуснати от страната. 200 000 лв. пък са за поправки в самия град, като за рехабилитация на улици в общината държавното управление утвърди общо 700 000 лева
„ Други 200 000 лева пък са отпуснати за замяна на водопреносната мрежа в с. Хаджидимитрово, където повече от 20 години хората страдат от безводие “, сподели кметът на обитаемото място Емил Тодоров. Той и сътрудниците му предадоха признателност от името на жителите в 15-те села, които по-рано са тънели в забвение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР