Свищов. По традиция, и тази година през месец юни Школата

...
Свищов. По традиция, и тази година през месец юни Школата
Коментари Харесай

Велико Търново: Школата за поп и рок изпълнители „Естрада“ в град Свищов направи своя заключителен концерт

Свищов. По традиция, и тази година през месец юни Школата за поп и рок реализатори „ Естрада “ в Свищов, с началник Антоанета Георгиева, направи финален концерт на своите ученици, оповестиха от пресцентъра на Общината . В концерта 15 млади гении демонстрираха пред своите родители и посетители насъбраните познания и умения през годината, изпълнявайки редица български и задгранични песни. В Зала 1 на община Свищов с изключение на родители и близки, участваха и секретарят на Общината Любомира Петрова, шефът на дирекция „ Култура и културно завещание “ Росен Маринов, началникът на отдел „ Образование “ Румяна Кузева и Таня Ликова – гл. специалист „ Култура “ в община Свищов.
От името на общинското управление Росен Маринов поздрави Антоанета Георгиева и нейните ученици за множеството награди от състезания и фестивали, с които популяризират името на Свищов. Той им благодари за ползотворното съдействие и акцентира, че постоянно могат да разчитат на поддръжка от страна на Общината.
През 2018/2019 година представителите на школата донесоха в Свищов голям брой първи, втори и трети меса, както и поощрителни награди от своите участия в София, Пловдив, Видин, Бургас, Велико Търново, Хисаря, Сливен, Полски Тръмбеш, Павликени, и Несебър. На извънредно високо равнище се показаха с интернационалните си участия в Румъния, Италия, и Русия, и интензивно участваха в културните събития от календара на община Свищов.
Следващата изява на младите гении се чака да бъде след броени дни в Международния конкурс „ Изгряват звезди “, в гр. Петрич, за който Общината е осигурила превоз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР