Свищов. По покана от гръцка страна, на 27, 28 и

...
Свищов. По покана от гръцка страна, на 27, 28 и
Коментари Харесай

Велико Търново: Хандбалистките на клуб „Нове-99“ от Свищов се върнаха с купа от международен турнир в Гърция, подариха я на кмета Генчо Генчев

Свищов. По покана от гръцка страна, на 27, 28 и 29 декември свищовските спортистки от хандбален клуб „ Нове-99 “ взеха присъединяване в интернационален шампионат по хандбал, състоял се в Александруполис, Гърция, оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . Момичетата на треньорката Величка Плачкова и помощник-треньора Невена Въткова се показаха отлично на шампионата, като в оспорвания мач за 2-ро и 3-то място, с един гол разлика, при резултат 18:19, победиха домакините и станаха втори при 14-15 годишните девойки. След като се върнаха в Свищов, три от спортистките – Николета Доменикова, Марияна Йорданова и Преслава Романова посетиха кмета Генчо Генчев и го зарадваха с решението на целия тим – да му подарят купата, извоювана в Гърция.
Хандбалистките описаха, че решението е пристигнало непринудено, като израз на признателност за това, че община Свищов е осигурила превоза до южната ни съседка и с това е дала опция на девойките да покажат своите благоприятни условия на интернационалния шампионат. Кметът на Свищов се развълнува от оказаната чест и благодари на всичките 12 девойки /Николета Доменикова, Марияна Йорданова, Преслава Романова, Мартина Въткова, Ива Иванова, Ева Николаева, Преслава Дулева, Яница Крумова, Моника Манолова, Ани Глузова, Илона Саренчева и Гергана Дакова/ и техните треньори, за достойното им показване и популяризирането на нашия град.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР