Свищов. На най-светлия християнски празник Рождество Христово отправям сърдечни пожелания

...
Свищов. На най-светлия християнски празник Рождество Христово отправям сърдечни пожелания
Коментари Харесай

Д-р Кристиян Кирилов, ОбС – Свищов: Нека на Коледа забравим различията по между си и потърсим в сърцата си частичка доброта

Свищов. На най-светлия християнски празник Рождество Христово насочвам сърдечни пожелания за доста здраве, благоденствие и наслада в домовете Ви, а Новата 2018 година да е великодушна, мирна и сполучлива за нашата община! Това се споделя в празнично послание във връзка коледните и новогодишни празници на доктор Кристиян Кирилов, ръководител на Общински съвет – Свищов, оповестяват от пресцентъра на Община Свищов . „ Скъпи съграждани, 2017 беше една динамична година, изпълнена с очаквания, целенасоченост и религия в положителното бъдеще. Работихме настойчиво и решенията, които взехме в Общински съвет – Свищов бяха подбудени само от устрема да оправдаем доверието, което ни гласувахте. Вашата поддръжка, градивна рецензия и градивен разговор посред ни са извънредно значими за нас и аз имам вяра, че с общи старания ще успеем да извървим пътя към просперитета на нашата община. За късия интервал, от две години, поставихме основите на ново начало и към този момент жънем своите първи резултати. С поддръжката на държавното управление и обединени от идеята за добруването на община Свищов, дружно ще реализираме триумфа, към които се стремим “, се споделя още в обръщението.
„ Мили хора, дано на Коледа забравим разликите между тях и потърсим в сърцата си онази частичка добрина, която пречиства мислите и сърцата ни. Многовековната ни история е потвърдила, че един народ е мощен, когато е единен и аз имам вяра, че с благосклонност, чисти сърца и общи старания, дружно ще се радваме на триумфите си! Желая Ви радостни празници и щастлива Нова 2018 година! “, пожелава в обръщението си доктор Кристиян Кирилов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР