Свищов. Мадлен Алгафари ще гостува в Свищов по покана на

...
Свищов. Мадлен Алгафари ще гостува в Свищов по покана на
Коментари Харесай

Велико Търново: Мадлен Алгафари ще гостува в Свищов по покана на специалистите от Центъра за обществена подкрепа в града на 19 декември

Свищов. Мадлен Алгафари ще гостува в Свищов по покана на експертите от Центъра за социална поддръжка в града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . Екипът на обществената институция кани всички поданици на града на среща-разговор и публично показване на новата книга на създателя – „ Поправителен за родители “.
Мадлен Алгафари издава първата си книга „ Мира нямам “ – лирика и логика на психиката през 2003 година. Следват книгите „ Вяра имам “, „ Всички можем да летим “, „ Приказки за пораснали деца “, „ Глад за същински неща “, „ Как да се разболяваме качествено “, „ От „ какво ще кажат другите “ до „ какво предпочитам аз “, „ Чувствам, затова съм “. Дългогодишен психотерапевт с богата и ползотворна процедура. Широко известна в и отвън рамките на Р България. Член е на Българската асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на „ Институт за психотелесна терапия “.
Срещата с нея ще се организира на 19 декември година, от 11.30 часа, в Центъра за социална поддръжка в Свищов. Входът на събитието е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР