Свищов. Информационна среща с директор Човешки ресурси и обучения в

...
Свищов. Информационна среща с директор Човешки ресурси и обучения в
Коментари Харесай

Велико Търново: В Стопанската академия в Свищов бяха представени изисквания и възможности за работа и студентски стажове в престижен хотел

Свищов. Информационна среща с шеф „ Човешки запаси и образования ” в Double tree by Hilton hotels – Златни пясъци, провежда за свищовските студенти катедра „ Икономика и ръководство на туризма ” при Стопанска академия. Това оповестиха от пресцентъра на Стопанска академия . Гост-лекторът, Марияна Петкова срещна присъстващите студенти от разнообразни курсове и специалности с условията и опциите за работа и студентски стажове. Тя показа развиването на хотела, конструкция, оперативна среда, вътрешна политика за работа и главния поток туристи.
Говорейки за развиването на новите фрагменти, Марияна Петкова разясни, че студенти и завършващи, които започват кариера във веригата, в България или чужбина, могат да вземат участие в образования в Hilton – учебно заведение.
Директорът на „ Човешки запаси и образования ” уточни пред свищовските студенти и съответни работни позиции, за които могат да аплайват в Double tree by Hilton hotels – Златни пясъци. Сред оповестените позиции са управител продажби, управител маркетинг, админи, помощник мениджъри и други В полемиката стана ясно и какво равнище на притежаване на британски език би трябвало да имат кандидатстващите за работа или стаж.
Студентите научиха какви стратегии за запазване на околната среда осъществят чиновниците на хотела, и по какъв начин приобщават гостите към сходни начинания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР