Свищов. Двама състезатели на СК “БОЛГ“ – Свищов се представиха

...
Свищов. Двама състезатели на СК “БОЛГ“ – Свищов се представиха
Коментари Харесай

Велико Търново: Двама състезатели на СК “БОЛГ“ – Свищов се представиха отлично на най-голямата за България гала вечер по кикбокс от веригата Pro Fight

Свищов. Двама състезатели на Семеен кодекс “БОЛГ “ – Свищов се показаха чудесно на най-голямата за България церемония вечер по кикбокс от веригата Pro FightНа. Това оповестяват от пресцентъра на Община Свищов . Събитието се организира в Козлодуй. В него участваха някои от най-хубавите бойци в България. То включваше 11 борби извършени под правилника на професионалният кикбокс, както и 9 полупрофесионални срещи, където беше даден късмет за изява на млади и перспективни състезатели от страната. В провелия се състезателен конгрес взеха присъединяване двама представители на Семеен кодекс “БОЛГ “ – Свищов – Катерина Минкова и Иван Ангелов.
Своя дебют на сходен конгрес, в подгряващите срещи, направи Катерина Минкова в кат. до 52 кг, възрастова група девойки младша възраст. Тя записа безапелационна победа по точки над представителка на домакините от “Golden Boys ”- Козлодуй с единомислещо съдийско решение.
Иван Ангелов взе присъединяване в главната файт карта и дебютира на професионалния кръг в дуел при мъже, категория до 70 кг. Категоричен бе резултатът и от неговото присъединяване, което завърши още в първия рунд, с механически нокаут в интерес на Ангелов.
И двамата състезатели на “БОЛГ “ – Свищов бяха ръководени от треньора на клуба Мартин Минков. Той разяснява, че въпреки Ангелов и Минкова са медалисти от държавни шампионати и интернационалните шампионати, присъединяване на професионалният кръг е много друго. Треньорът изрази задоволство от представянето им и показа, че след къса отмора за възобновяване, подготовката за последващи участия продължава.
По покана на отрасловия зам.-кмет Борислав Замфиров двамата състезатели и техния треньор посетиха постройката на община Свищов, където заместник-кметът ги поздрави за отличното показване и им връчи самостоятелни грамоти. Те от своя страна подариха на него и кмета на Свищов Генчо Генчев тениски на клуба и демонстрираха извоюваните награди от влиятелното кикбокс състезание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР