Свинското месо е доста чест избор за трапезата ни. Рецептите

...
Свинското месо е доста чест избор за трапезата ни. Рецептите
Коментари Харесай

Най-добрите подправки за свинско месо

Свинското месо е много чест избор за трапезата ни. Рецептите за приготвянето му са доста и разнообразни. Дали ще бъде вкусно обаче значително зависи от подправките, които използваме.
Кои са най-подходящите подправки:
Черен пипер – Една от наложителните подправки за свинско месо. Той се употребява даже и когато желаеме да консервираме месото. Придава на месото неповторим мирис.
Червен пипер – ароматът му ще отнеме характерната миризма на свинско. Ако не я харесвате наложително сложете от него.
Дафинов лист - бъдете деликатни с тази фалшификация, тъй като в случай че сложите прекалено много от него, може да съсипете ястието. Използвайте го при приготвянето на гювеч или винен кебап. Достатъчни са 1-2 листчета.
 Екзотичната фалшификация, която ни пази от рак, диабет и ковид Екзотичната фалшификация, която ни пази от рак, диабет и ковид
Куркумата е промяната за най-полезната фалшификация в света. Тя се употребява най-често като основна съставна част на кърито, само че има още редица прил...
Чесън – съвършен в случай че приготвяте месото на фурна, в гювеч или варено. Пастата от чесън пък е идеална за марината на свинско на скара. Тогава прибавете към чесъна и малко сол.
Кориандър – Тази фалшификация не е доста известна в родната кухня, само че е идеална за готвенето на свинско.  Можете да я добавите и в кайма.
Бахар – поради характерната си миризма я използвайте деликатно. Най-добре е да я прибавите към джолан, чорба със свинско или печено.
 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР