“Свикването на 49-ия парламент на Велика сряда е знак, че

...
“Свикването на 49-ия парламент на Велика сряда е знак, че
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Оставяме една добре функционираща държава

“Свикването на 49-ия парламент на Велика сряда е знак, че народните представители би трябвало да работят като всички останали българи, само че и израз на нуждата от примирение, сериозна оценка и подготвеност да се служи народа. Народното събрание би трябвало да образува стабилно болшинство, което да излъчи постоянно държавно управление. То би трябвало да бъде дейно, с цел да взема решение най-наболелите проблеми на българските жители. ” Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди първото съвещание на Народното събрание.

По думите му депутатите би трябвало да търсят взаимни отстъпки и работещи решения, тъй като това са им споделили българските жители.

“Преди всичко съм реалист. Оставяме на постоянното държавно управление една добре функционираща страна. От август предходната година започнахме да решаваме рецесиите, които изникваха една след друга ”, посочи Донев. “В момента обстановката в страната е спокойна, българските жители би трябвало да са спокойни. Всички проблеми се вземат решение от служебното държавно управление, което е държавно управление на действието ”, добави той.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР