Свикнали сме в социалните мрежи през лятото да ни заливат

...
Свикнали сме в социалните мрежи през лятото да ни заливат
Коментари Харесай

Сияйни заедно: Теодора Духовникова, Марта Вачкова и малките им големи летни радости

Свикнали сме в обществените мрежи през лятото да ни заливат фотоси на екзотични дестинации и съвършени плажни тела, по тази причина откровено се радваме, щом някой опише за другите дребни наслади, които не могат да бъдат запечатани от камера – тези, които се случват в душата .

Особено когато този някой са две от най-обичаните български актриси!
                             

Теодора Духовникова и Марта Вачкова могат да се похвалят, че в последно време прекарват летните си дни дружно . Това разбираме от фрагментите, които двете споделиха в обществените си профили.

„ Лятото ти отива “, написа Вачкова към Духовникова в Instagram, където ги виждаме край морето с плажно облекло, цветя и панделка в косите .

От думите на Теодора във Фейсбук излиза наяве, че фотосите на двете дами са от Варна, където са прекарали време и в компанията на Владо Пенев . Повод за събирането им е било гостуването на плана „ Поетите “ в морската столица, част от от който е и актрисата от Народен спектакъл „ Иван Вазов “.



За миналите няколко дни Теодора Духовникова написа:

„ Най-хубаво през лятото е да отидеш даже за малко на посетители на Владо и на Марта, на морето.

Да ти споделя Владо за български царе и виенска архитектура, за ботаника и откраднати фонтани.

Да се смееш с Марта на плажа, да шляпате двете напразно по морския бряг, да ви е безшумно, да ви е радостно, да пищят гларуси, да ядете риба и таратор. Да споделите дружно щастието, че просто ви има.

После да отвлечете Владо Пенев и да пътувате дружно към Варна и Бургас, да имате Поетите, Юли да кара, да пеете мощно в колата, да видиш препълнените летни подиуми, да погледнеш в очите най-прелестната варненска и бургаска аудитория, да й споделите обичани, български стихове, да си поплачете дружно, да се разсмеете дружно, аплодисментите, луната, нощния път към София…

Благодаря “

На фотосите ги виждаме свежи, без грим и искания , и си пожелаваме повече такива лица – освен по мобилните ни екрани, само че и онлайн към нас!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР