Свикнали сме да заклеймяваме мъжете като перверзници, които все гледат

...
Свикнали сме да заклеймяваме мъжете като перверзници, които все гледат
Коментари Харесай

Как реагира мозъкът на жените и мъжете на голи снимки и порно

Свикнали сме да жигосваме мъжете като перверзници, които все гледат голи дами. Това обаче е много остаряло мислене, което последните статистики съумяват да разчупят.
Вече е реалност, че дамите гледат не по-малко порно от мъжете. Факт е също, че на тях им е не по-малко прелестно да се любуват на красиви женски тела. А тези обстоятелства са подкрепени с следващо съществено проучване.
Неговата цел е да се откри по какъв метод въздействат голи фотоси и еротичните видеа на мъжа и на дамата.
А изводът е доста елементарен - по един и същи метод. Чрез ядрено-магнитен резонанс е потвърдено, че и двата пола реагират еднообразно на фотоси и видеа на голи хора. Това ни води и до друго умозаключение - че освен мъжете харесват образната стимулация.
Едни и същи области в мозъка, които са свързани със половото предпочитание, се задействат и при мъжа, и при дамата, когато следят някой различен без облекла. Невронната интензивност е сходна, просто в мозъка на дамите протичат и други процеси, които ги карат да не показват толкоз очевидно възбудата си, с цел да не бъдат съдени.
В последните години се твърдеше, че при мощния пол голотата има все по-малък резултат поради пренасищането с еротични фотоси на дами, най-много в обществените мрежи. Затова дефинираме това проучване като добра вест, написа Daily Mail.
На базата на него, като най-лесен и сполучлив метод една двойка да се настрои напалава вълна може да се изведе дуетното гледане на еротични филми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР