Свикнали сме да вярваме, че един мъж се впуска в

...
Свикнали сме да вярваме, че един мъж се впуска в
Коментари Харесай

4 разлики между съпругата и любовницата

Свикнали сме да имаме вяра, че един мъж се впуска в любовна случка отвън дома, единствено когато нещо в брака му куца. Това обаче напълно не е наложително. Някои господа просто са си непоправими женкари, а други... желаят нещо друго. Ето какво.

1. Семейните господа почитат прекомерно доста брачната половинка си и това ги стопира да изискат от нея да извърши всичките им дребни мръсни секс мечти. Те я одобряват като сателит в живота, майка на децата им, само че тъкмо заради обстоятелството, че я обичат мощно, не биха си разрешили да желаят от нея тройка, по-груб секс, фистинг и прочие. Ето тук идва ролята на палавата държанка, която е подготвена на всевъзможни опити.

2. За разлика от брачната половинка, любовницата надали би си разрешила да упреква и направлява мъжа. Пред нея той свободно излива душата си, без да се тормози, че тя ще му се скара или упрекна в нещо. На него просто не му пука за мнението й, тъй като за него тя е нещо като безмълвен психоаналитик или казано с други думи - кошче за душевни боклуци.

3. Любовницата покачва самочувствието на мъжа, а брачната половинка го приземява. Всеки господин има потребност да се почувства като мачо, а по тази причина може да се погрижи най-добре любовницата. Мъжете желаят да наподобяват велики в очите на една жена, а не да бъдат сваляни на земята всякога, щом се помислят за Супермен.

4. Фактът, че любовницата не живее в дома му, вижда я понякога и най-вече вечер, го възбужда извънредно доста. Истината е, че потомците на Адам ненавиждат рутината и се пробват да избягат от нея като се отдават на скришни, секрети връзки, които да подклаждат пристрастеността им. Ако обаче заменяем ролята на брачната половинка и любовницата и тази, с която живее се окаже точно втората... по какъв начин ли биха изглеждали нещата?

Каквото и да си приказваме обаче, мъжете рядко напущат съпругите си поради любовниците. Просто, тъй като за тях секс и обич въобще не е едно и също. Първото им носи страст, а второто – уют, успокоение и сигурност. Защо да се лишават от едното, когато могат да имат и двете?/beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР