Свикнали сме да виждаме Меган Маркъл с елегантни обувки на

...
Свикнали сме да виждаме Меган Маркъл с елегантни обувки на
Коментари Харесай

Еко обувките на Меган Маркъл

Свикнали сме да виждаме Меган Маркъл с елегантни обувки на висок и тъничък ток. Но по време на бременността си херцогинята изцяло разумно ще се откаже от този моден свършек на визията си в името на удобството.

При визитата й с принц Хари в Австралия я видяхме с два чифта обувки, разнообразни от тези, с които сме привикнали. Ще обърнем повече внимание на черните, вид балеринки , с които размени обичаните си токчета в физически цвят след дълга разходка в зоопарка в Сидни.

 Снимка 384126

Моделът, които на пръв взор не е нищо изключително, коства 110 паунда и е на марката Rothy`s . Това е не просто следващият бранд, който ще усети резултата Меган Маркъл върху продажбите си, а компания, която продава обувки от рециклирани пластмасови бутилки .

Тази процедура към този момент се ползва от редица компании в международен мащаб, само че за първи път виждаме херцогинята с сходен модел. Модел, който някои дефинират като най-политически правилните обувки . А знаем какъв брой са значими посланията, които облеклата носят, изключително за представителите на кралския двор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sally Sass (@lookbookboston) на Окт 17, 2018 в 3:45 PDT

Маркъл от дълго време се изявява като бранител освен на децата и хората в неравностойно състояние, само че и на околната среда. Например, двамата с Хари помолиха гостите на сватбата си да дарят пари, част от които отидоха в организацията Surfers Against Sewage, бореща се със замърсяването от пластмаса в океаните, напомня Daily Mail.

Сега Меган затвърждава позицията си на природазащитник, като гордо крачи с плетените си обувки от рециклирани бутилки и без никакви нездравословни за природата субстанции с вярата повече хора да последват нейния образец.

 Меган Маркъл, Серина Уилямс и едно сако
Меган Маркъл със сакото на Серина Уилямс

Приятелство и бизнес

Засега Rothy`s са рециклирали над 17 милиона бутилки , с цел да основат своите обувки, а известността на марката се чака да скочи доста точно поради поддръжката, която херцогинята им оказа. За страдание, моделите не са за всеки джоб.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР