Свикнали сме да виждаме и чуваме какво ли не от

...
Свикнали сме да виждаме и чуваме какво ли не от
Коментари Харесай

Защо Тръмп нападна Леброн Джеймс

Свикнали сме да виждаме и чуваме какво ли не от Доналд Тръмп и в това отношение президентът на Съединени американски щати не ни разочарова за следващ път.

 Пореден
Пореден " удар " към Доналд Тръмп

Какво направиха този път

Този път Тръмп се заяде с Леброн Джеймс като сложи под подозрение интелигентността на баскетболиста на Лос Анджелис Лейкърс. Всичко това се случи след изявлението, което Джеймс даде пред Дон Лемън по CNN. Поводът за него беше учебното заведение, намерено предходната седмица от баскетболиста.

 Леброн Джеймс против расизма
Леброн Джеймс против расизма

" Защото цветът на кожата, расата или това кой си нямат никакво значение "

В него обаче Леброн Джеймс изяви позицията си, че Доналд Тръмп употребява спорта, с цел да разедини нацията, което съгласно него не е вярно. Тръмп не остана задължен, а Twitter още веднъж бе негов отдушник.

Lebron James was just interviewed by the dumbest man on television, Don Lemon. He made Lebron look smart, which isn’t easy to do. I like Mike!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 август 2018 година

Президентът на Съединени американски щати написа, че Леброн Джеймс е бил интервюиран от най-глупавия човек в малкия екран. Тръмп счита, че водещият е предиздвикал Джеймс да наподобява интелигентен, което не е елементарно за реализиране. Коментарът приключва с красноречивото " Харесвам Майк ", визирайки Майкъл Джордан.

 Леброн Джеймс отвори учебно заведение за деца в риск
Как Леброн Джеймс оказва помощ на децата

I Promise School ще даде късмет за развиване на доста деца

Леброн Джеймс към момента не е реагирал на този коментар, само че това направи Майкъл Джордан . Според The Independent, въздушния е декларирал в публично изказване, че поддържа Леброн Джеймс, тъй като той способства доста за хората с самодейностите си отвън корта.

Who’s the real dummy? A man who puts kids in classrooms or one who puts kids in cages? #BeBest https://t.co/XO50qVksnR
— Don Lemon (@donlemon) 4 август 2018 година

Дон Лемън също реагира, само че в Twitter като зададе въпроса: " Кой е същинският простак? Този, който вкарва децата в учебно заведение, или този, който ги вкарва в кафези? "

 По-различните инфлуенсъри
По-различните инфлуенсъри

Баскетболистите, трансформирали играта

Няма доста обич сред Доналд Тръмп и Леброн Джеймс още преди Тръмп да бъде определен за президент, тъй като по време на акцията Джеймс поддържа Хилъри Клинтън.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР