Свикнали сме да виждаме Хилда Казасян широко усмихната и приветлива,

...
Свикнали сме да виждаме Хилда Казасян широко усмихната и приветлива,
Коментари Харесай

Хилда Казасян направи интимна изповед през сълзи, вижте я

Свикнали сме да виждаме Хилда Казасян необятно усмихната и приветлива, когато е пред камерата. Всъщност е такава и в живота, единствено че, като всеки естествен човек, и тя има своите сложни и тъжни моменти, за които споделя извънредно рядко.

„ Ако виждам прекрасен филм, рева постоянно. Човек, в случай че е към мен в този миг, просто се сащисва от това по какъв начин аз виждам като малко детенце, което играе фантастично с кученце, и стартирам да плача (смее се) ”, признава пред „ ШОУ ” чаровната певица. И прибавя, че се усеща същинска житейска галеница, тъй като най-малко през последните няколко години от живота й, не е имало съществени и тежки обстановки, които да я накарат да заплаче.

„ Мога единствено да благодаря на Господ за това. Но другояче елементарно рева – и от хубаво, и от тъжно ”.



За сълзите обаче, Хилда има цяла философия, написа блиц. Признава, че й работят енергийно и пречистващо, само че въпреки всичко си пожелава „ дай Боже да плачем единствено от хубави неща ”.

Чаровната джаз певица споделя още, че е от хората, които доста мъчно губят надзор над страстите си – нищо, че доста пъти сме я виждали на гребена на вълненията, най-много когато е в ролята на журиращ в „ Като две капки вода ”, където, въпреки и на смешка, тя постоянно сменяше настроенията. Дали ще я гледаме отново в облика на журиращ във формата, и ще има ли въобще подобен, следва скоро да стане ясно.



„ Като цяло умея да управлявам страстите си. Имам обмислен изказ, който е и моят метод на битие, на мислене и на живот. Дори ми е мъчно да се сетя за неотдавнашен миг, в който нервите ми да са взели връх дотам, че да не ги притежавам ”, споделя ни още Казасян. И прибавя:

„ Не съм от тези, които биха изневерили на себе си, само че мисля, че това опира до темперамент. Възможността да успяваш да заставаш над дребнотемието и проявленията му в хората е доста съхраняваща. ”

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР