Свикнали сме да виждаме Дуейн Джонсън в позицията на победител,

...
Свикнали сме да виждаме Дуейн Джонсън в позицията на победител,
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън и борбата с депресията

Свикнали сме да виждаме Дуейн Джонсън в позицията на победител, който вдъхва убеденост. На моменти, даже наподобява непреклонен, само че и той е човек.

 Мотивацията за триумф на Дуейн Джонсън
Какви са двете страни на триумфа

Какъв е ключът към огромните достижения

В изявление за The Express Скалата показа, че е минал през доста сложни моменти и е бил отхвърлян доста пъти. Един от най-тежките интервали на Джонсън е бил, когато майка му се е пробвала да се самоубие пред очите му. Той е бил едвам на 15 години, а нещата в фамилията му не са се развивали по-най-добрия метод.

 Дуейн Джонсън и неговата майка

Дуейн Джонсън и неговата майка

След един спор сред родителите му, неговата майка - Ата , е слязла от колата, до момента в който са били на претрупан сектор на автомагистралата, и е почнала да върви против придвижването. Дуейн Джонсън е съумял да я сграбчи и върне назад в колата, без да се стига до съществени последствия.



45-годишният артист приказва намерено за това още преди няколко години пред OWN, каналът на Опра Уинфри . С тази преживелица той е схванал какъв брой скъп е животът. Това обаче надалеч не е единствената компликация, с която Дуейн Джонсън се е сблъсквал.

 Дуейн Джонсън с рекорден хонорар за последния си филм
Дуейн Джонсън с рекорден хонорар за последния си филм

" Скалата " се подрежда до артисти като Джордж Клуни, Джулия Робъртс и Уил Смит

Отново пред същия канал, някогашният кечист споделя, че е имало моменти, в които нищо не му се е получавало. Чувствал се уединен и обезкуражен, като че ли се намира в балон. Бил е отритнат от тима по ръгби, в които се е състезавал, не е имал съвсем никакви пари, само че тъкмо в този миг е осъзнал, че не желае да се занимава с това, а с кеч. Това е бил сложен избор за него, само че е получил поддръжката на татко си.



Всичко обаче е в историята, а Дуейн Джонсън е един от най-високоплатените артисти в Холивуд. Точно заради този факт и споделя компликациите, през които е минал, тъй като знае, че не е единствен, има доста хора като него. А посланието му е, че не са сами и не би трябвало да се срамят да споделят.

 Дуейн Джонсън ще избавя гигантска горила
Дуейн Джонсън ще избавя гигантска горила

Първият филмов откъс на кино лентата " Rampage " е към този момент факт

Няма по какъв начин да не споменем, че наближава премиерата на последния филм с негово присъединяване - " Rampage: Унищожителите " , която е на 13 април .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР