Свикнали сме да използваме какви ли не камуфлажни грим продукти,

...
Свикнали сме да използваме какви ли не камуфлажни грим продукти,
Коментари Харесай

Не прикривай несъвършената си кожа, промени я!

Свикнали сме да използваме какви ли не камуфлажни грим артикули, когато нещо с кожата ни не е наред.

Наслояваме декор дьо загар и коректор, запечатваме с пудра и се надяваме всичко това да издържи до края на деня.

Никой не трябва да ни съди – съвършената кожа е пример за хубост при всички нации. Но може би е време да помислим за по-различен, по-естествен метод към постигането на идеална кожа.

Всъщност, главната причина кожата ни да не наподобява като „ с филтър от Инстаграм “ е неравномерната пигментация .

 жена лице Eucerin Anti Pigment

Малки тъмни петънца постоянно обсипват лицето и ръцете и карат кожата ни да наподобява неподдържана, повехнала и по-стара, в сравнение с в действителност е.

По-тъмните петна не са заболяване (стига да не трансформират формата и размера си бързо), само че са козметичен недостатък, който се появява по разнообразни аргументи.

Основната е излагането на слънце без слънцезащитен фактор, само че има и хормонални и генетични аргументи за тези петна.

Обикновено се опитваме да ги прикрием с грим, само че холистичният метод към грижата за кожата изисква да помислим за решение на казуса, а освен за скриването му.

Ако към този момент имате този проблем, евентуално към този момент знаете за някои от вероятните решения като химичен пилинг или лазерна терапия.

 жена серум Eucerin Anti Pigment

И двете спомагат за унищожаване на пигментацията от най-горните пластове на кожата, само че могат да причинят кожни раздразнения или даже пост-възпалителна хиперпигментация, според от интензитета на лекуването.

Въобще, нуждаем се от внимателен и в същото време ефикасен метод да се борим с пигментните петна .

За благополучие, козметичната промишленост се развива със съществени темпове и в действителност зад всеки крем, който си купуваме, стоят години научна и изследователска работа.

Най-новите проучвания в региона на козметиката срещу пигментация към този момент дават своите резултати.

Открита е съставна част, която работи не на повърхността на кожата, а на самите кафези, които създават меланин – меланоцити.

 жена лице Eucerin Anti Pigment

В зоните на тялото, изложени по-често на мощна слънчева светлина, те са по-активни, създават повече пигментно вещество и надлежно по кожата се образуват петна.

Немската компания Байерсдорф и експертите от марката Eucerin откриват веществото Thiamidol. То влияе върху интензивността на самата клетка и понижава производството на меланин.

Така още на втората седмица след започване на лечението със серум и дневен крем, тъмните петна са намалели доста и тенът е подравнен.

Но колкото и добра козметика срещу хиперпигментация да употребявате, в никакъв случай не забравяйте да предпазвате кожата си от слънцето – носете широкопола шапка, стойте повече под чадъра и даже и в града носете козметика с UVA и UVB отбрана.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР