Свикнали сме да четем за строгите диети, които спазват световноизвестните

...
Свикнали сме да четем за строгите диети, които спазват световноизвестните
Коментари Харесай

Цяла чиния с яйца и торта: Ето какво закусва най-тежкият модел в света

Свикнали сме да четем за строгите диети, които съблюдават световноизвестните дами, с цел да бъдат в съвършена форма, само че през днешния ден ще ви разкажем какво хапва най-пълната моделка в света - Тес Холидей.

Всяка фотография, която Тес поства в обществените мрежи, провокира стотици мнения, които нормално са диаметрално противоположни.

Някои считат, че 36-годишната брюнетка, която с височина 165 см тежи 155 кг, е самоуверен и невероятен човек, който не се тормози да съобщи себе си. Други пък са на мнение, че нейното тегло не е здравословно и е време към този момент да вземе ограничения.

Припомнете си, че кариерата на plus-size модела стартира с това, че американски канал я предложения в собствен ефирен план за битка със затлъстяването. След края на плана, стилните организации обърнаха внимание на Холидей. Тя имаше шанс, че беше на точното място в точното време. Точно тогава идеологията за позитивното отношение към тялото стартира да набира скорост, призовавайки за признание на уникалността на всеки човек, без значение от цвета на кожата му и неговия външен тип.



Наскоро Тес още веднъж съобщи, че няма никакво желание да отслабва и се усеща отлично в тялото си. Преди време тя показа и закуската си, която мощно впечатли феновете ѝ. Оказва се, че Холидей закусва с 9 пълнени яйца, разрязани на половинки и … торта! Някои от мненията под поста гласяха, че тази закуска е задоволителна за цяло семейство, а други споделиха, че това просто количество храна е прекомерно огромно и еднакво.



А вие, по какъв начин смятате?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР