Свикнали сме често да се оплакваме какво нямаме в живота

...
Свикнали сме често да се оплакваме какво нямаме в живота
Коментари Харесай

Инфлуенсърката, която се гримира без ръце

Свикнали сме постоянно да се оплакваме какво нямаме в живота си , без да осъзнаваме в действителност цената на това, което имаме. И в сходни моменти се случва да попаднем на човек като Хана, който може да няма ръце и крайници, само че има най-голямата усмивка на света.

Когато е единствено на две години, Хана Олатеджу остава с четири ампутирани крайника . Това я избавя от гибелта след развита гангрена. Днес е на 20 и набира известност като бюти влогър и инфлуенсър в обществените мрежи - там, където прекомерно рядко виждаме фотоси на хора като нея.

И всички я познават като Hannah The Amputee (Хана Ампутираната). Профилът й в Instagram има над 105 хиляди почитатели.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hannah The Amputee (@hannahtheamputee) на Май 23, 2019 в 1:34 PDT

Основната задача, която Хана си е сложила, е да накара близките да не се тормозят в компанията на човек с протези. Да ги накара да повярват, че те също имат своя живот и той не е толкоз по-различен от техния.

Защото самата тя през днешния ден се усеща задоволително уверена в себе си и желае да накара и другите в нейното състояние да бъдат като нея. Иска да ги въодушеви с образеца си. Пример, който самата тя не е имала, когато е растяла със своите страхове и неустановеност, написа BBC.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hannah The Amputee (@hannahtheamputee) на Апр 6, 2019 в 5:55 PDT

Хана основава Instagram профила си, с цел да споделя фрагменти от свои пътувания и приятни прекарвания. Когато вижда, че постовете й пораждат интерес, тя взема решение да го употребява, с цел да развие и една друга своя пристрастеност - към грима .
 Bee_nfluencer - пчелата инфлуенсър, Fondation de France и опазването на пчелите
Най-необичайният инфлуенсър

Оригинална и занимателна самодейност

Днес тя е позната и като " кралица на контура " и към този момент работи в колаборация с някои огромни козметични марки. А по какъв начин съумява да се гримира без ръце, можем да разберем в YouTube канала й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР