Свикахме пресконференция, за да разсеем всякакви спекулации, че сме се отказали

...
Свикахме пресконференция, за да разсеем всякакви спекулации, че сме се отказали
Коментари Харесай

От последните минути! ГЕРБ: Спекулация е, че сме се отказали да ратифицираме Истанбулската конвенция!

Свикахме конференция, за да разсеем всевъзможни спекулации, че сме се отказали да ратифицираме Истанбулската спогодба и да внесем малко здрав разсъдък в социалистическата партия. Това съобщи министър  Екатерина Захариева по време на изключителна конференция на ГЕРБ. Всички парадокси и спекулации, които се чуват в обществото, ги няма на никое място като текст в конвенцията. Терминът обществен пол в действителност е от 70-те години на предишния век., който значи разчупване на стандартите за двата пол, които ги слагат в неравностойно състояние.

Тя обърна внимание, че конвенцията не е призната небрежно, а диспути по нея текат от доста години. Тя напомни, че повече от година има работна група по нея. 91% от убийствата на дами се извършат от мъже, в множеството случаи от сътрудник или прочут мъж.

Не се заигравайте с дребни популистки неща, сподели Захариева.Тази спогодба ще ни задължи да осигурим предварителна защита и да осигурим помощ за жертвите от принуждение. Големият заключителен спор би трябвало да се организира в Народното събрание, съобщи от своя страна министър Цецка Цачева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР