Свидетелят Петков (премиера - б. ред.) инспирира всичко дотук –

...
Свидетелят Петков (премиера - б. ред.) инспирира всичко дотук –
Коментари Харесай

Горанов: Свидетелят Петков участва в инфантилен опит за разчистване на сметки с опозицията

Свидетелят Петков (премиера - б. ред.) инспирира всичко дотук – и арестите на водача на опозицията, и днешните разпити. Това сподели пред публицисти някогашният министър  на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва откакто беше разпитан в Софийска градска прокуратура като свидетел по разследването за изнудване на бизнесмена Васил Божков, съобщи кореспондент на.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 201
Свидетелят Петков взе участие в опит за почистване на сметки с опозицията в миг, когато в страната има доста по-сериозни рецесии. Да стигнеш до арест на водача на опозицията е извънредно детски ход, съобщи Горанов. 

Попитан ще се види ли с министър-председателя, някогашният финансови министър уточни: " Той е доста ангажиран човек, няма смисъл да се гледаме ".

Има изказвания, които уличават избрани лица в нещо. Тези изказвания не са правилни. В доста от тезите на ръководещите се чува гласът на господин Божков, означи Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва.

Очаквайте детайлности! 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР