Свидетелства за това, че хората пътуват в бъдещето или обратно

...
Свидетелства за това, че хората пътуват в бъдещето или обратно
Коментари Харесай

Шок! Жена разговаря по смартфон на СНИМКА от 1890 година

Свидетелства за това, че хората пътуват в бъдещето или назад има премного. Феноменът на пренасяне на хора във времето постоянно се вижда на остарели фотоси, на които се появяват елементи, които по принцип в този интервал от живота на човечеството не може да имал Например, модерни смарт телефони в ръцете на потребителите, написа Езорейтер. Например, на остаряла картина на Умберто Романо е изобразен индиец със смарт телефон, въпреки и през 1937 година, когато е било нарисувана картината, мобилни устройства в света към момента да не е имало. Във кино лентата на Чарлз Чаплин „ Цирк “, излязъл по кината през 1928 година, мобилен телефон в ръката си пък държи жена. И даже по време на боксов мач от 1995 година смарт телефон в ръката на фен наподобява неправдоподобно.

Откъде в този случай се появяват те? Не е ли това доказателство, че си имаме работа с пришълци от бъдещето?

Днес нескрито излезе следващото доказателство за пътешестване във времето. Жена от фотография от 1980 година очевидно беседва по мобилен телефон. Снимката е направена от много прочут академик, който също се счита за първият папараци, Карл Стрьомер (1872-1957). Тогава той е бил единствено на 19 години.



По това време Карл се е увличал по фотографията, освен това той не е снимал каквото му попадне, а е употребявал шпионска камера, т.е. устройство, което е криел в облеклата си, с помощта на което той е успявал да снима хората в най-естествените им обстановки и пози, а не тогава, когато те с напрежение театралничат пред обектива. Това е било самобитно занимание на Карл, което практикувал известно време.

Карл като цяло е съумял да направи със скрития в жилетката си „ Стирн “, изобретен от Робърт Грей, към 400 секрети фотоси по улиците на Норвегия. За това оповестява през 1942 година вестник St. Hallvard. По-късно тези фотоси попадат в Норвежкия национален музей, който напълно неотдавна разгласява серия извънредни фотоси на своя формален уебсайт.

На една от фотосите, направени от Карл през 1890 година, деликатните консуматори в интернет откриха нещо извънредно – жена очевидно беседва по смарт телефон. Тя държи нещо мобилно в лявата си ръка и навежда главата си към него, тъкмо както прави актуалния човек, когато поддържа връзка по телефона.



Загадъчната фотография притегли и вниманието на експертите, които я проучиха от позиция на опцията за такова знамение. Експертите откриха, че на фотографията от 1890 година в действителност в действителност се вижда нещо, което наподобява на смарт телефон. Само не е ясно, даже в случай че се допусне, че дамата е от бъдещето, за какво на нея ѝ е належащо мобилно устройство в края на XIX век, в случай че в света към момента няма нито спътници, нито кафези, способни да обслужват сходни устройства?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР