Свидетелски показания днес дадоха Сергей Петров и Павел Карааргиров, които

...
Свидетелски показания днес дадоха Сергей Петров и Павел Карааргиров, които
Коментари Харесай

Обвиниха Шофьора На Преслава В Убийство!

Свидетелски показания през днешния ден дадоха Сергей Петров и Павел Карааргиров, които първи са отишли на мястото на произшествието като чиновници на Пътна полиция. Те описаха много любопитни детайлности по случая.

Ето какво разгласи пред арбитър Маркова очевидецът Сергей Петров:

" Когато отидохме на мястото на случая, колата беше върху металните ограждения на разграничителната линия на булеварда. Шофьорът го нямаше, а в близост имаше разхвърляни движимости – обувки, чадър, раница... Дойдоха две момчета на към 25-26 години и споделиха, че като са минавали с такси (прибирали са се от дискотека), са видели мъж до колата, който е побегнал към околните блокове и е липсващ.

Колегата им взе имената, които след това предадохме на дознателя. Около час и половина по-късно дойде една кола и от нея слязоха мъж и жена по домашни облекла. Мъжът сподели, че той е карал автомобила. Бил се уплашил в първия миг и по тази причина избягал от местопроизшествието. Това беше всичко - по-късно нещата бяха поети от инспектора ".

Помолен от съдията да каже дали познава някой в залата като индивида, който тогава се е показал за водача, Сергей Петров съобщи, че не си спомня, защото са минали повече от 4 години. На нов въпрос на арбитър Маркова дали обвиненият Иван Сарафски е бил мъжът, който тогава се е показал за водача на автомобила, служителят на реда отговори: " Не, не беше той ".

В същото време обаче неговият тогавашен сътрудник Павел Карааргиров разпозна обвинения Борислав Ташев като индивида, който се е показал за водача на аудито.

Интересното е, че Иван Сарафски и Борислав Ташев живеят на фамилни начала с две сестри – Виктория Карушкова и Марина Карушкова. Като очевидци, които имат връзка с обвинените, те се възползваха от правото си да не дават показания пред съда. Същото направиха дамите на другите трима обвинени. Делото ще продължи с чуване на други очевидци на 4 декември от 9,30 часа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР