Свидетелите на катастрофата на военния самолет до Чугуев в Харковска

...
Свидетелите на катастрофата на военния самолет до Чугуев в Харковска
Коментари Харесай

Дрехите му кипяха: Очевидци разказаха за авиоада в Харков и как са спасили курсантите ВИДЕО

Свидетелите на злополуката на военния аероплан до Чугуев в Харковска област на Украйна описаха по какъв начин са оказвали помощ на потърпевшите при нещастието. Към момента е известно за 25 починали и двама оживели при злополуката. Коментари от очевидците и участниците в събитията все " ".

Например, Настя и Ярослав са пътували към Чугуев, когато самолетът е рухнал тъкмо пред тях.

"Видяхме пожар, внезапно спряхме... Човек падна... Ярик хукна за пожарогасителя. Двама извади и ги изгаси ", описа Настя.

Ярослав добави на собствен ред, че дружно с него на помощ на потърпевшите са се притекли и други водачи.

"Той (един от курсантите) гореше целия... Ние му съблякохме облеклата, тъй като те безусловно кипяха... Той беше обгорял целия ", споделя очевидецът на нещастието.

По думите му, вторият юноша, който е съумял да изскочи от самолета, не е бил толкоз доста обгорял. Имал е счупена глава и рана на крайници, само че е бил в схващане и е контактувал обикновено.

По-рано бе обявено, че единият от курсантите, които са съумели да оцелеят при злополуката на самолета Ан-26, е подложен на интервенция в центъра по изгаряния в Харковската храдска болница за незабавна и неотложна помощ. Състоянието на пациента е извънредно тежко.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР