Свидетели сме на постепенна кампания за нагнетяване на паника около

...
Свидетели сме на постепенна кампания за нагнетяване на паника около
Коментари Харесай

Илиян Василев: Нагнетява се паника за втората вълна от коронавируса - като бавното нагряване на жаба

" Свидетели сме на постепенна акция за нагнетяване на суматоха към " втората вълна " на ковид. Новините от централните медии редовно се изпълват с " тревожни " обстоятелства от " горещите " точки на болестта - било то Испания, било то Съединени американски щати, или Англия. След това ви оповестяват, че се блокират градове, лимитират свободи и така нататък
Тъй като не могат да си разрешат фронтална инфоатака, понякога, здравния министър или Борисов опровергават " слуховете " че ще се стяга още веднъж режима.
 Япония с вендинг машини за маски (СНИМКИ) Япония с вендинг машини за маски (СНИМКИ)
Всичко най-ново и новаторско се появява в Япония. Затова не е учудващо, че там към този момент има и вендинг машини за маски за предварителна защита на ра...
След което нагнетяването на боязън през осведомителните канали продължава и по този начин до идващия път, когато към този момент равнището на суматохата в популацията е с една концепция по-високо.
На правилото на постепенно нагряваната жаба ", дипломатът Илиян Василев в обява в обществените мрежи.
" Така беше и предишния път, от екрана ви стресираха по няколко пъти на ден,пък и през нощта, с вести за трупове, ковчези, камиони, погребения от Италия, Испания и Съединени американски щати и въз основа на нещастието " там " - и постоянно от " авторитетни " източници, желаеха от вас да се лишите от свободите си " тук ".
Умишлено се спекулира с последователно увеличение на броя на случаите от грип, дружно със захлаждането на времето, което е хранителна среда за всевъзможни " надграждания " на КОВИД суматохата. Не се съмнявайте, че съществена цел на заплашването са митингите и внушенията че те популяризират болест, изказване, за което няма и не може да има никакви доказателства, откакто три месеца хората стачкуват, а промени в данните за инфектираните няма.
 Безплатни PCR проби - персоналните лекари ще дават посоки Безплатни PCR проби - персоналните лекари ще дават посоки
Общопрактикуващите лекари ще имат право по строги критерии, направени от Българския лекарски съюз, Министерството на здравеопазването,...
В петък ще направя коментар по въпросите, които властимащите и медии освен не задават по отношение на заплахата от нова вълна в болестта, само че и за прикриването на гротескни случаи, които лишават медици, пациенти, държавни чиновници и всички в линията на борбата от отбрана.
Корупцията към болестта КОВИД-19 - един проверяващ филм на Анти-Корупционния Фонд, който остана под радара на публичното внимание ", довърши той.
 
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР