Свидетели сме на гръмки изказвания в различни посоки за различни

...
Свидетели сме на гръмки изказвания в различни посоки за различни
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров: Има няколко съществени болести, до които COVID-19 води

Свидетели сме на гръмки изявления в разнообразни направления за разнообразни средства за лекуване на ковид – бих се въздържал от коментар за Витамин Ц. Споделям лични опит. Нямаме характерно средство против COVID-19. Специално в моя опит използваме класическо и познато средство йонизиране на въздуха и на водата. Започнаха да излизат и интернационалните управления за обеззаразяване на средата. В България имаме едни от най-хубавите средства за това – с помощта на българският откривател проф. Жеко Ганев. Това сподели пред Българска национална телевизия кардиологът проф. Иво Петров.
Инж. Жеко Ганев: Коронавирусите умират при отнасяне с атомен О2
Има няколко основни физически нарушавания, до които вируса води поради реакцията на организма ни. Още първоначално забелязахме разминаване сред вирусното число и образуването на тромбози . Оказа се, че тези, които по-тежко прекарват инфекцията имат следващи такива затруднения, сподели професора.
При хора със сърдечно-съдови болести смъртността е най-висока
Има послеефект – даже сътрудници бяха изписани от болница, а се оказа, че има последствия, които се демонстрират след това, даже от време на време съдбовни. Има индикатори, които би трябвало да се следят – както тромбозите, по този начин и сърдечно-съдовите болести (ССЗ). Според статистика от през вчерашния ден в Съединени американски щати – при тях смъртността е най-висока. ССЗ не са причина за инфекцията. Не, това не е правилно, само че хората, които имат такива болести, те са по-податливи и на възпаления, и на формирания на тромбози, да вземем за пример - изясни проф. Петров.
Трябва да има лабораторни проучвания най-малко 2-4 седмици след изписване , И да се следи клиничната картина – зной, кашлица -характерни за понижено кислородно наличие, сподели той.
Има към този момент и клинични управления за огромните мъчителни уроци в интернационален мащаб, а точно - оставихме тежките други болести. В началото на пандемията острите кардио случаи понижиха с 30-40 % и по-късно юни се оказа, че се възвърнаха. Защо? В интервала на понижение – имаме извънредно закъснение на постъпването на такива пациенти . Те са били възпрепядствани по 2 аргументи – поради късен контакт с доктор от боязън от COVID-19. И втори – закъснение при подготовката на екип с цел да лекува пациента. Те доведоха до забавяняе на лечението и на неявяването и на късното явяване на пациента в болничното заведение и екипите. Тежък урок, който научихме от COVID-19 – да обръщаме внимание на всички заболявания, заключи професорът.
Едни от най-сигурните мества сега са лечебните заведения , тъй като се обеззаразяват ежеминутно, както и повърхностите – тя е безвредно място от позиция на заразяван. Добре би било да се заобикалят скупчвания на повече хора. Това още веднъж опира до фантазията ни да имаме електронно опазване на здравето – да можем да издаваме електронна рецепта.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР