Свидетели сме на едно сериозно международно признание за ВМРО, а

...
Свидетели сме на едно сериозно международно признание за ВМРО, а
Коментари Харесай

ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти

Свидетели сме на едно съществено интернационално самопризнание за Вътрешна македонска революционна организация, а точно от през днешния ден Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ е част от най-голямото политическо семейство на консерваторите. Това се случи на днешния конгрес на Алианса на европейските консерватори и реформисти (АКРЕ) в италианската столица Рим.

Членството на Вътрешна македонска революционна организация в политическия алианс на консервативните и патриотични сили е без подозрение извънредно интернационално самопризнание за активността на Организацията, а и в частност на евродепутата Ангел Джамбазки, който към този момент пет години е част от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент.

Ние считаме, че в този момент бе най-удачният миг това да се случи откакто партията на Ердоган приключи участието си в Алианса и по този метод изчезна алената линия, която от Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не бихме минали, а точно да сме в една организация дружно с Ердоган.

Този миг е верният и по друга причина. Членството на Вътрешна македонска революционна организация в АКРЕ идва в навечерието на най-важните европейски избори до момента. Избори, които ще трансформират Европейския съюз. Разпределението на силите в бъдещия Екологичен потенциал ще бъде напълно друго от досегашното, а упованията са консервативните и патриотични сили да получат още по-голямо посланичество.

Вътрешна македонска революционна организация вижда бъдещата си активност в Екологичен потенциал точно в границите на АКРЕ, което безспорно е най-голямото консервативно семейство, борещо се през годините за Европа на отечествата, за повече народен суверенитет, за опазване на традициите – фамилните и националните, за опазване на културния и християнски темперамент на Европа, за недопускане на мигранти и други

Ние даваме политическа поръчка да сме алтернативата на досегашния демократичен диктат в Европа и в бъдещия Европейски парламент въз основата на гореспоменатите политически позиции. Ще се противопоставим на либералите, които сринаха доверието на европейските жители със своите политики.

Алиансът на европейските консерватори и реформисти ще бъде обединител на всички обичайни и патриотични политически сили в бъдещия Европейски парламент, който ще предложи различната политика на досегашното демократично статукво, а Вътрешна македонска революционна организация, като част от АКРЕ, ще бъде българският глас в Европа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР