Свидетели сме на една груба компроматна атака срещу министър-председателя Бойко

...
Свидетели сме на една груба компроматна атака срещу министър-председателя Бойко
Коментари Харесай

Пистолет, чекмедже с пари и заспал премиер... евтин трилър, според депутат от ВМРО

Свидетели сме на една груба компроматна офанзива против министър-председателя Бойко Борисов. На процедура една бременност ни дели от изборите, а не щеш ли към този момент филмът стартира със земетресение. Според мен всички тези сюжети са политически обвързани. Това разяснява в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Милен Михов.
Според него фотосите, направени в спалнята на премиера, са сюжетно конструирани като в на ниска цена трилър. " Напомня на на ниска цена трилър – имаме револвер, почтено задремал министър председател, пари в чекмедже ", акцентира детайлите му той.
Защо се получи разминаването сред ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация за доброволческите отряди?
Според Михов до разглеждане на Закона за Министерство на вътрешните работи в пленарна зала всичко е било контрактувано с сътрудниците им от ПГ на ГЕРБ.
" Този въпрос беше дискутиран политически и бе признато това решение. В хода на изработването на предлагането бяха нанесени всякакви корекции. В самия спор депутати от ГЕРБ споделиха, че ще поддържат този текст. Но поради една груба провокация от страна на Движение за права и свободи, че по този начин ще сътворяваме чети и шпицкоманди, някои виновни фактори в ГЕРБ реагираха прекомерно прочувствено и обърнаха гласуването в последната минута. Въпреки това ще продължим да работим за използването на това начинание, не тъй като е наше искане, а тъй като е доста важно``, разяснява още националният представител.
Става въпрос за използване на програмата за ръководство, не за оттегляне или нахлуване. Има ясно написани задължения за всички страни, акцентира Михов и добави, че се показва воля за осъществяването на съдружната стратегия.
" Когато предлагаме една функционираща мярка по един толкоз екзистенциален въпрос, от отсрещната страна развиха тезата, че Министерство на вътрешните работи би трябвало да прави тази работа. Това беше една сполучлива провокация от Движение за права и свободи ", сподели Милен Михов.
Румен Радев: Ще наложа несъгласие на Закона за МВР
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР