Свидетели сме на един страхлив премиер. Това каза лидерът на

...
Свидетели сме на един страхлив премиер. Това каза лидерът на
Коментари Харесай

Борисов с тежки обвинения към Петков: Свидетели сме на един страхлив премиер!

Свидетели сме на един нерешителен министър председател. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изказване, съобщи кореспондент на Sofia24.bg . Той съобщи, че се е срещнал с текстовете от плана на решение на Съвета на Европейски Съюз и преговорната рамка за Северна Македония и Албания.

" Вчера се наслушах на смелчаци. Как не ги е било боязън - от какво? От мечка? Премиерът и ръководещото болшинство взимат и тежки, и непопулярни решения, когато се отстоява правилото. А правилото сега е, че Запад, НАТО, Европа - желаят разширение на Балканите. Кой стартира това разширение? Кой направи контракта за добросъседство? Към този миг аз фактически не мога да си показва по какъв начин министър председател, най-важната тематика за Европа, Америка, за нас - той споделя, че не я е чел. Ами да му я предоставим, да я прочете. Вчера още веднъж излъга, че ще отиде на съвет, ще упрекна ГЕРБ и опозицията, че някой му пречи да внесе предложение от Министерски съвет в Народното събрание. Кой е тоя някой? Кой му пречи? Защо е този боязън? Нали е доста самоуверен, от кой се опасява? ", сподели Борисов.

" Кирил Петков си разрешава да лъже в Брюксел, че на Слави Трифонов министърката му пречи, че ГЕРБ му пречат на честното, лъжливо момче. И който не е с него е мафия! ", ядоса се Бойко Борисов.

Повече вижте във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР