Свидетели сме на безброй истории как от стройно момиче тя

...
Свидетели сме на безброй истории как от стройно момиче тя
Коментари Харесай

Синдромът на „успокояването“ или как да избегнем напълняването, когато сме във връзка

Свидетели сме на безчет истории „ по какъв начин от стройно момиче тя се трансформира в пълничка след брака “ съвсем всеки ден. Това е един от най-лошите кошмари за всяка жена, само че мнозина към момента попадат в него, губейки лекотата на вървене и обичания си размер облекла. Как да избегнем напълняването, когато сме във връзка и от какви привички е по-добре да се откажем – прочетете в нашия материал.

Струва си да се означи, че в този момент не приказваме за характерностите на тялото и наднорменото тегло след раждането на дете. Говорим за обстоятелството, че в връзките мнозина се отпускат и стартират да гълтам повече от нужното количество храна.

Когато една връзка едвам стартира, ние се опитваме да не ядем нишестени храни и тичаме до фитнеса, с цел да се поберем в нова рокля. Но се случва нещо необичайно и не напълно прелестно, когато връзките станат позната част от живота, а на пръста се появява пръстен.

Как една жена може да се защищити от напълняването, когато е в сериозна връзка 

В връзките ние толкоз привикваме да сме към другия човек, че комбинираме нашите модели на сън и хранене. Последното, апропо, е доста рисково, защото мъжете ядат много постоянно и доста. И ние, отивайки да си побъбрим с него в кухнята, несъзнателно посягаме към сандвич, кюфте и парче шоколадова торта.

Освен това мъжете могат умерено да вечерят освен след шест, само че и след 10 вечерта. И дамите, като за компания, постоянно се причисляват към тях. Така че освен забравяме за инструкцията „ вечеряй като бедняк “, само че и ядем преди лягане, без да даваме време на стомаха да смели получената храна.

Когато в живота на една жена се появи мъж, тя стартира да прекарва повече време в кухнята, подобрявайки кулинарните си умения. И в това време пробва резултатите от работата си, като постоянно яде доста повече месо и брашно, в сравнение с би трябвало и незабелязано напълняването е реалност.

Бързата храна, купена по пътя, чипсът и пуканките са най-големите врагове на фигурата, които е необикновено мъчно да откажете, когато си прекарвате добре.
Бирата постоянно върви добре с чипс и в случай че с най-хубавия си другар можете да си го позволите единствено един път на няколко месеца, то с мъжа си можете да пиете бира и всеки ден.

Напълняването е обвързвано и с обездвижване

Когато към момента бяхте „ пресни “ гаджета излизахте постоянно – ходехте на разходка, да покарате кънки и куп други действия, свързани с придвижване. Но ето ви – към този момент улегнала двойка и съвсем всяка вечер приключва пред тв приемника с купа пуканки, след изобилна вечеря. Няма за какво да се чудите на напълняването си.

Има единствено един излаз от тази обстановка – би трябвало да седнете и да напишете на лист всичко, което сте яли през миналата седмица. Зачеркнете всички нездравословни и и по-късно прибавете повече плодове и зеленчуци към вашата диета. Включете най-малко три пъти в седмицата спорт.

Нека не забравяме, че връзките са доста релаксиращи, само че всички желаеме да сме красиви и привлекателни. Следователно прекарването на времето дружно може да бъде разнообразено, като през уикендите отидете дружно на фитнес или джогинг, което ще бъде чудесна опция на вечерното похапване на бисквитки. Все отново 90-те години с култа към тв приемниците от дълго време минаха, в този момент е съвременно да си здрав и атлетичен, а сериалите могат да почакат.

Много дами, които са в непрекъсната връзка или са омъжени, оправдават обездвижването и напълняването си с множеството задължения към дома и фамилията си – каквото и да си приказваме, колкото и сътрудникът да се включва в домашните каузи – чистенето, готвенето и подреждането си остават най-вече „ женска територия “. Но, повярвайте, никой няма да пострада, нито пък къщата ще се срине, тъй като във вторник вечер сте отишла на пилатес и не сте съумяла да сготвите и изчистите. Има безчет разновидности за бърза вечеря, а мъжът ви би могъл да пусне прахосмукачката. Въпросът е в това да търсите разновидности, а не оправдания.

И на финала – вашият мъж сигурно ви обича освен поради външния тип и формата на дупето ви, само че напълняването непроменяемо нанася вреди на вашето лично здраве и самочувствие, по този начин, че да си наложите някои ограничавания в храненето и да спортувате постоянно, с цел да избегнете натрупването на непотребни килограми, е форма на любов към самата вас. А дамата, която се грижи и обича себе си излъчва позитивни трептения и виталност.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР