Свидетели са видели предполагаемия убиец на бизнесмена Петър Христов. Той

...
Свидетели са видели предполагаемия убиец на бизнесмена Петър Христов. Той
Коментари Харесай

Камери заснели стрелбата по Петър Христов, но не и стрелеца

Свидетели са видели хипотетичния палач на предприемача Петър Христов.

Той бил слаб и висок мъж, който носел маска. Избягал през подлеза, намиращ се в непосредствена непосредственост до мястото на разстрела.

Това оповестиха проверяващи пред "Монитор ", които се базират на показания от хора от близкия бул. "България " в София, където в понеделник стана покушението.

Смята се, че стрелецът е бил в близкия до офиса на Христов градеж, където до преди дни е имало даже куче. То обаче мистериозно изчезнало и никой не го е виждал.

Полицаи са иззели всички записи от охранителни камери от региона, където бе погубен Петър Христов в столичния кв. "Манастирски ливади ", написа "24 часа ".



"Часове след стрелбата от Министерство на вътрешните работи пристигнаха и им предадохме записите от камерите ", сподели мъж от автосервиз на ул. "Ралевица " край офиса на предприемача.

С няколко патрона, изстреляни от чешки картечен револвер "Скорпио ", е бил погубен Христов от близкия градеж, на към 20-30 метра разстояние.

На мястото на мястото на престъплението са открити 7 гилзи. 3 от патроните - 7,62 х 39 мм, са поразили предприемача в гърдите. Един го е улучил в главата, а последният - в шията.



Камера най-вероятно е снимала разстрела на Христов. На стълбите на входа на офиса му на улицата има записващо устройство. То обаче не е ориентирано към постройката в съседство, откъдето е стреляно.

При един от входовете на зданието, в което е бил убиецът, има камера на бизнес постройка. Охранител сподели, че видеонаблюдението работи. От полицията са иззели и записи на камери от мол "България ", който е против мястото на престъплението.



Столичната община е оказала цялостно подпомагане на полицията и е предоставила всички записи от камерите в региона на закононарушението.

Всички общински камери в региона работят. На полицията са предоставени освен записи от устройствата в подлеза, само че и от тези, които наблюдават трафика по бул. "България ".

Неработещи обаче били две от частните камери на офиси на метри от разстрела. Висш полицейски началник сподели, че двете камери са на основни места.

На конфискуваните записи до момента не е засечен подозрителен човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР