Свидетели са разказали, че таксиметровият шофьор и негови приятели са

...
Свидетели са разказали, че таксиметровият шофьор и негови приятели са
Коментари Харесай

Свидетелски показания хвърлят нова светлина върху случая с починалия таксиметров шофьор


Свидетели са разказали, че таксиметровият водач и негови другари са пребили 23-годишния юноша, който сега е арестуван за трагедията  нощес в кв. " Разсадника ". Според тях, не младият мъж е предизвикал сбиването, написа " 24 часа ". 

Инцидентът е зародил към 18, 30 часа, когато таксиметров автомобил навлязъл в еднопосочната улица " Хъшове ", по която се движел различен автомобил, ръководен от жена. Спътникът ѝ се обърнал към таксиметровия водач и му обяснил, че се намира в нарушаване. Това предизвикало водача на таксито, който излязъл от автомобила и по този начин се стигнало до разпра сред двамата мъже.

Минути по-късно, младата жена, паркирала автомобила на тротоара, с цел да направи място на таксито и двете коли да се разминат. В този момент върху приятеля ѝ се нахвърлят няколко други непознати мъже, които били извикани от таксиметровия водач. Според очевидци, най-малко трима или даже четирима мъже, са нанасяли голям брой удари върху младежа, чието лице било окървавено.

Свидетели на сбиването станали гости на намиращия се в непосредствена непосредственост ресторант " Хъшове ". Няколко мъже, гости на заведението, се пробвали да прекратят побоя. Извикали и полиция. Едва след идването на полицията, очевидците виждат, че таксиметровият водач, който е почнал спора е паднал на тротоара.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че работят по две версии, само че не дадоха повече информация по случая. Не се изключва, обаче, водачът на таксито да е получил инфаркт или при удара на главата да е потърпевш смъртоносно. Това ще покаже експертизата.

По-рано през днешния ден от Софийска градска прокуратура оповестиха, че са известени по телефона за зародил случай, без да са им предоставени събраните досега материали от следствието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР