Свидетели разказаха пред Си Ен Ен, че всички големи парчета

...
Свидетели разказаха пред Си Ен Ен, че всички големи парчета
Коментари Харесай

Анархия на мястото на катастрофата на украинския самолет в Иран

Свидетели описаха пред Си Ен Ен, че всички огромни части от падналия в сряда пътнически аероплан са отстранени от мястото на случая край Техеран. Според специалисти това е извънредно извънредно в толкоз ранна фаза на следствието.
 Иран упрекна Съединени американски щати в
Иран упрекна Съединени американски щати в " огромна неистина " поради обвиняванията, че е свалил самолета на Украйна

" Психологическа интервенция на американското държавно управление "

Иранската полиция и Революционната армия гонят хора, които се шляят на мястото на случая , допълниха очевидците и предизвестиха, че на мястото има и грабежи.

Свидетелите споделиха още, че не е имало полиция в четвъртък , описвайки мястото като " безредица " . Те акцентираха, че в сряда, когато падна самолетът, е имало по-голям надзор на мястото на случая и полицията е останала часове след злополуката.

Според кореспондента на Си Ен Ен Ричард Куест извънредно извънредно е място на самолетна злополука да се разчиства толкоз бързо и без наличието на други упълномощени представители.
 Иран продължава изрично да отхвърля, че е свалил с ракета самолета на Украйна
Иран продължава изрично да отхвърля, че е свалил с ракета самолета на Украйна

Въпреки изказванията на Запада

Обикновено специалисти на огромни проверяващи организации ревизират отломките преди да ги пренесат на друго място за инспекция.

Елизабет Палмър от CBS News написа в " Туитър ", че множеството от отломките са отстранени и няма защита на мястото на злополуката.

CBS crew just visited the #Ukrainian airlines crash site west of Tehran. Nine am local time. Virtually all pieces of the plane were removed yesterday - say locals. Scavengers now picking site clean. No security. Not cordoned off. No sign of any investigators. pic.twitter.com/hhNJyokhjq
— Elizabeth Palmer (@elizapalmer) 10 януари 2020 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР