Свидетели проговориха пред агенция BulNews за отвличането на младата жена

...
Свидетели проговориха пред агенция BulNews за отвличането на младата жена
Коментари Харесай

Само в BulNews! Свидетели проговориха за отвличането на жената от Ботевград във Враца /снимки/

Свидетели проговориха пред организация BulNews за отвличането на младата жена от Ботевград на бул. „ Мито Орозов “ във Враца. Пред наш кореспондент свидетел описа за похищението, за което през вчерашния ден заяви медията ни.

Среднощен екшън! Отвлякоха жена от Ботевград на основен бул. във Враца

Припомняме, че отвличането e станало в ранните часове на нощта във вторник. Минути по-рано камионджия е зареждал гориво на бензиностанция “БГ Ойл “ на изхода на града. По негови думи, той е чул крясъци и видял по какъв начин млад мъж дърпа жена, която е била със своя другарка. Нападателят изхвърлил телефона й, след което я натоварил в колата и потеглил. Другото момиче почнало да вика за помощ и отишло в бензиностанцията, където разказало за станалото. Служителите в обекта реагирали незабавно и подали сигнал на незабавния телефон 112, като натиснали и паник-бутона на охранителната компания. На мястото на случая пристигнали два полицейски патрула. Униформените открили, че те са 20-годишни поданици на Ботевград, които след бързи издирвателни мероприятия били открити. Двамата са разпитани, а причинителят е арестуван във врачанското районно ръководство.
Разследване на медията ни откри, че преди похищението младите дами са били отседнали в хотел „ БГ Ойл “. През деня те са обядвали в гостилницата на обекта и се качили в стаята си, а вечерта излезли на разходка в града. Около 00.30 часа двете девойки тръгнали към хотела пешком и малко преди да дойдат, към 00.45 часа, били настигнати от похитителя, който натоварил дамата в колата си срещу волята й.
Запознати с връзките им споделят, че той и отвлечената са били съпрузи, само че посред им сега има проблеми. Заради напрежението във връзката им тя го напуснала, само че той почнал да я преследва. По техни думи евентуалната причина тя да пристигна във Враца със своята другарка е да избяга от мъжа си, с цел да може на мира да реши какво да прави.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР