Свидетел: Удари ни кола и паднахме в канавкатаТежка катастрофа с

...
Свидетел: Удари ни кола и паднахме в канавкатаТежка катастрофа с
Коментари Харесай

Автобус се обърна на магистралата край Вакарел, има пострадали

Свидетел: Удари ни кола и паднахме в канавката

Тежка злополука с рейс е станала на автомагистрала „ Тракия “ при Вакарел. Автобусът се е преобърнал в платното в посока София.

Към момента няма данни за починали. Временно е спряно придвижването в сектора в посока София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Към 11.25 часа в полицията е получен сигнал за пътния случай при 28 км на Автомагистрала „ Тракия “, в региона на Вакарел. По първични данни, рейс се е преобърнал настрана от пътя, има ранени, показват от вътрешното министерство. Организирани са медицински и екипи на пожарната и полицията за оказване на помощ на потърпевшите пасажери. На мястото на случая е подхваната организация от пътна полиция за обезпечаване на трасе за незабавните екипи.

На мястото на случая са изпратени 11 коли за спешна помощ, потвърдиха от Центъра за Спешна здравна помощ – София пред. Според постъпилите сигнали, има над 20 потърпевши, част от хората към момента са в преобърнатия рейс и не може да бъде направена оценка на броя и сериозността на положението им. Линейки са тръгнали от Ихтиман и Елин Пелин, както и от София. Пострадалите ще бъдат закарани в Окръжна болница и „ Пирогов “.

Потребители в обществените мрежи оповестяват за голямо задръстване около километър 40 на автомагистралата в посока София. Платното е затворено за придвижване поради случая.
 Снимка: Иван Иванов/Фейсбук Снимка: Иван Иванов/Фейсбук
“Кола удари рейса в профил, водачът изгуби надзор и се обърнахме в канавката. Водачът на рейса по никакъв метод не е направил нещо, което да ни застраши”, описа очевидец, пътувал в рейса.

На място в действителност има лек автомобил, със смачкана предна дясна част.

Всяко кръстовище от изхода на София към автомагистралата се контролира от екипи на Пътна полиция, които отбиват придвижването, с цел да могат да преминат колите за спешна помощ, съобщи кореспондент на “Труд”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР