Свидетел твърди, че бившият републикански конгресмен Мадисън Которн се е

...
Свидетел твърди, че бившият републикански конгресмен Мадисън Которн се е
Коментари Харесай

Бивш конгресмен от Републиканската партия се блъсна в патрулна кола на магистрала във Флорида при предполагаем инцидент на пътя: доклад

Свидетел твърди, че някогашният републикански конгресмен Мадисън Которн се е блъснал с колата си в патрулна кола на автомагистрала във Флорида в понеделник.

Алетея Шапиро написа на X, че е пътувала на юг в лявата лента на междущатска автомагистрала 75 към Маями, когато нападателен водач в черна спортна кола почнал да я преследва.

„ Ускорих напред и се реалокирах в дясната лента пред ремарке на трактор, с цел да пропусна колата “, описа Шапиро. „ [Пет] минути по-късно автомагистралата стопира изцяло, загъвам настрана, тъй че никой да не ме засече откъм гърба, и забавям, с цел да спра. 

„ Внезапно вратата на колата се отваря и влиза мъж инвалидна количка се изтъркулва ", продължи тя. „ В същия миг би трябвало да заобиколя колата му и поглеждам напред, с цел да видя служителя на реда да излиза от автомобила си откъм гърба, държейки го за врата също в лявата лента. "  

Твърди се, че някогашният представител на Съединени американски щати Мадисън Которн е взел участие в автомобилна злополука с автомобил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР