Свидетел срещу Данчо Катаджията стана жертва на зловещо отмъщение и

...
Свидетел срещу Данчо Катаджията стана жертва на зловещо отмъщение и
Коментари Харесай

Опитаха се да убият свидетел срещу Данчо Катаджията

Свидетел против Данчо Катаджията стана жертва на злокобно възмездие и по знамение се измъкна жив, откакто всички болтове на гумите на автомобила му били развити.
Мъжът е споделил, че е заплашван от сътрудника на полицейския чиновник Иван Иванов. По думите на свиделеля Николай Панайотов са му отправяни закани по телефона.
„ Бяха развити болтовете на четирите ми гуми. Усетих нещо необичайно - имаше шумове, когато потеглих и закарах колата на сервиз. Там ми споделиха, че всички болтове са отвити. Подадох тъжба за развитите болтове, а през вчерашния ден получих и позвъняване от Иван Иванов. Каза ми, че съм нарушител “, споделя Панайотов.
Той е съумял да запише диалога си с мъжа, който го заплашва. „ Не те желая за комшия до моята вила. Няма да просъществуваш “, споделил индивидът от другия завършек на жицата, който се показва за Иван Иванов.
„ Не мога да кажа за какво ме назовава нарушител. Съден съм, че съм карал без брошура. Веднага пуснах тъжба, защото съм обезпокоен за здравето и живота си. Вече не знам какво мога да чакам “, сподели още очевидецът против Данчо Катаджията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР