Светският лъв и бивш ватман Евгени Минчев упражни острия си

...
Светският лъв и бивш ватман Евгени Минчев упражни острия си
Коментари Харесай

Лорд Минчев разби Киркоров: Натруфен като елха пред Кремъл

Светският лъв и някогашен машинист Евгени Минчев упражни острия си език по празниците, като взе на прицел Филип Киркоров. Той обаче е праволинеен към редица родни звезди като Силвия Кацарова, Гери-Никол, Азис и още доста наши звезди от сцената.  

Ето по какъв начин и към кого бе ориентиран сарказмът на Лорда: 

Освен в случай че не играе ролята на прадядото на ковид, Филип Киркоров няма доста учредения за тази царственост. Е да, в случай че не се усеща крал Лир, само че това е друга покруса. Погледът ми не може да се оправи с толкоз доста позлата, а съм бил доста пъти във Ватикана.

Какво въпреки всичко кара звезда с толкоз други качества да желае да бъде като елха пред Кремъл... Златната претрупаност звучи по този начин, като че ли желае да потули някаква горест или незадоволеност. Тя се стича от раменете и прави Киркоров да наподобява като някоя църковна башня. Ако даже горната част като по-изпипана и величествена ми подхожда, то в панталона седи нещо мудно, свлечено, провинциално. Материята имам поради.

Какъв дисциплиниран и спокоен седи Азис до Карлеуша, а тя цялата в златно, като ехтене на костинбродския артист от началото на кариерата му. Тук в действителност може да се каже, че някой коства тежестта си в злато. Но стилното тегло тук е много по-голямо, тъй като най-малко на мен ми дава сигнали за естетическа уязвимост.

Ако беше миманс от „ Междузвездни войни “, щях да оправдая цялата ламариненост на облеченото. Но тук има поръчка за звездност, която непосредствено отива в канала на множеството ми упования.

Този златен бермудски триъгълник е като брониран против отстрел или настъпление. Нагоре още веднъж наподобява с защитна цел, гърдите са солидно защитени. Ще се изненадам, че го споделям, само че тук Азис седи неудобно, свито, неразбиращо, като първокласник в женска баня или духовник, който наднича в такава. Да е в черно седи очарователно, дори ми липсват тогавашните му забрадки, русотии и пищималчета.

Шоколад и мляко или сепариран млечен шоколад - това мъчи мислите ми по отношение на Силвия Кацарова. Основната дреха е в бяло, млечно и някак девствено. То усъвършенства тургура на известната дама, а кафявото стяга цветовата субстанция и припомня на витрина от сладкарница „ Захарно петле “...

Че Силвия е един сладкиш е повече от правилно, само че бива ли толкоз сметана да се изсипе в очите на нищо подозиращият фен.

Шоколадовите оттенъци в блузата подтикват да й бъде подарена сребърна лъжичка и да й се даде период да „ изяде “ всичко по себе си. Блузата ми припомня на „ скаличка “, в която „ огромният транспортен съд “ на Кацарова се е сблъскал като един цветови „ Титаник “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР